31 Avgust 2016

Zlatni sportisti za volanom FIAT 500L

Osvajačima zlatnih medalja na Olimpijskim igrama u Riju uručeni su na poklon automobili marke FIAT 500L

U Beogradu, 31. avgusta 2016 - Danas, u prostoru Fiat izložbenog salon u centru Beograda, zvanično su uručena dva automobila FIAT 500L kao nagrada izuzetnim sportistima Srbije koji su osvojili zlatna odličja na nedavno okončanim Olimpijskim igrama u Riju.

Prvi FIAT 500L predat je u ruke reprezentativcu rvačkog sporta gdinu Davoru Štefaneku koji je osvojio prvu zlatnu medalju za Srbiju, dok je drugi automobil namenjen vaterpolo savezu Srbije preuzeo selektor reprezentacije gdin Dejan Savić.

Zvaničnom uručenju ključeva prisustvovali su Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta gdin Predrag Peruničić, Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije gdin Djordje Višacki, reprezentativci Srbije i predstavnici Olimpijskog komiteta.

Ključeve automobila predala je generalna direktora kompanije FCA Srbija, Silvija Verneti Blina (Silvia Vernetti Blina) koja je tom prilikom istakla: "Kompanija FCA Srbija je lider u automobilskoj industriji Srbije, a kroz svoje učešće ne samo u proizvodnoj, već i u socijalnoj sferi može se svrstati u red kompanija koje se sa ponosom mogu izdvojiti kao NAJBOLJE IZ SRBIJE! Kako najbolji uvek idu sa najboljima, kompanija FCA Srbija odlučila je da među prvima podrži Olimpijski komitet i postane deo TIMA ZA RIO 2016."

Kompanija FCA Srbija d.o.o. Kragujevac osnovana je 2008. godine, kao partnerski projekat italijanske kompanije FIAT Group Automobiles (FGA) sa Vladom Republike Srbije, pri čemu FIAT poseduje 67, a Republika Srbija preostalih 33 odsto vlasništva. Nova fabrika FCA Srbija u Kragujevcu svečano je otvorena u aprilu 2012. godine i danas je to jedan od najnovijih i najmodernijih proizvodnih pogona u okviru FIAT Chrysler Automobiles Grupe širom sveta.
Model FIAT 500L s ponosom se pravi u kragujevačkoj fabrici u tri izvedbe FIAT 500L, FIAT 500L Trekking i u verziji sa sedam sedišta FIAT 500L Living. Kompanija FCA Srbija ima višegodišnju partnersku saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, a upravo model FIAT 500L je zvanično vozilo Olimpijskog tima Srbije.

Kompanija FCA Srbija generalni je uvoznik i distributer za Srbiju i Crnu Goru automobilskih brendova FIAT, Alfa Romeo, FIAT Professional, Jeep i Abarth.


Više informacija na http://fiatsrbija.rs/
Pratite nas na:
TW / twitter.com/FCASrbija
FB/ facebook.com/FiatSerbia

 

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Slike


Preuzmite