04 Septembar 2018

Spektakularan debi novog modela FIAT 500X i zvanično predstavljanje naziva nove FireFly Turbo porodice motora u Nacionalnom Muzeju filma

 

Novi 500X se trenutno predstavlja internacionalnim predstavnicima medija na fascinantnoj lokaciji National Museum of Cinema (Nacionalni Muzej filma), koji se nalazi u Mole Antonelliana u Torinu od 2000.g. To je veoma poseban događaj koji je naglašen novim 500X logotipom koji se projektuje noću na spomeniku koji dominira gradskim pejzažem preko jednog veka: uverljiv znak prave povezanosti između Torina, brenda Fiat i veličanstvenog filma.

 

Tokom događaja, Luka Napolitano, Direktor brendova Fiat i Abarth za područje EMEA, saopštio je zvanični naziv novih FireFly porodice motora i dva nova motora - FireFly Turbo 1.0 i FireFly Turbo 1.3. 

 

Nova dva efikasna I inovativna motora su predtavljena po prvi put na FIAT modelima, što je još jedna potvrda dominacije inžinjerstva FIAT Grupacije. Za razliku od njihovog imenjakam FireFly Turbo motori su najkompaktniji i najčistiji izvori energije koji se trenutno nalaze u modelima marke FIAT.

 

Upravo za ovu priliku brend FIAT kreirao je poseban veb sajt - https://www.new-fiat500x-press.com/ posvećen novom FIAT 500X koji sadrži video i foto materijal visoke rezolucije, kao dodatak pres saopštenju i tehničkim podacima.

 

 

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Slike


Preuzmite

Povezane slike