16 Mart 2015

PET PREMIJERA NA SALONU AUTOMOBILA

U Beogradu, 16. marta 2015. –  Tokom predstojećeg  53. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, u periodu od 20. do 29. marta 2015. kompanija Fiat Automobil Srbija će na svom izložbenom prostoru predstaviti premijerno modele krosover Fiat 500X, novi Fiat Doblo i Fiat 500 Abarth. Svaki od ovih modela će biti okruženi ostalim članovima svojih porodica  u veoma atraktivnim verzijama i paketima oprema .

ALFA ROMEO
Na izložbenom delu posvećenom brendu Alfa Romeo novitet koji je poslastica za sve ljubitelje ovog brenda je Alfa Romeo 4C. Izložbeni model sa motorom 1.8 MultiAir  i sa 235KS TCT veoma lako ostavlja bez daha sve one koji ga vide uživo. Ali za one koji ne mogu da odole dizajnu i performansama brenda Alfa Romeo, modeli  Giulietta  1.6 MultijEt  Progression i energični  MiTo Quadrifoglio Verde 1.4 sa 170 KS upotpunjuju sportsko srce ovog atraktivnog brenda.

JEEP
Da li su odmetnici ili poglavice uveriće se svi posetioci na JEEP štandu . Renegade, prvi  Jeep model koji se pravi van SAD, prvi mali SUV JEEP porodice će se predstaviti u svom izuzetnom paketu opreme Trailhawk s motorom 2,0 MultiJet 170KS i pogonom na 4X4 i dokazati da nije sve u veličini. Kao predvovnik porodice tu je i   Jeep Grand Cherokee 3.0 MultiJet 250Ks Overland, novi Cherokee 2.0 MultiJet 170KS Limited 4WD sa promo paketom dodatne opreme i neuhvatljivi avanturista  Wrangler  2.8 CRD 200KS u specijanoj seriji X Edition.

FIAT
Fiat je ovom prilikom posvetio odvojeni deo svog izložbenog prostora motorima na alternativni pogon gde će svi zainteresovani imati prilike da se više informišu o  prednostima vožnje automobila na metan ili gas. Fiat 500L CNG ima  izuzetni motor 0.9 TwinAir 80KS sa tehnologijom sa turbo kompresorom koji obezbeđuje sve prilike za zaštitu životne sredine koju metan pruža, ne umanjujući snagu i zadovoljstvo pri vožnji. Osim njega tu su i ostali članovi  porodice Fiat, model 500 u verziji 1.2 Pop Star, offroad verzija  500L Trekking  Beats Edition i Panda u verziji 4X4 Climbing s motorom 1.3 MJTD. Kao poslednje iznenađenje ali ne i najmanje po važnosti, na izložbenom delu će premijerno biti predstavljen i Fiat 500  Abarth.
Fiat Professional predstavlja premijerno novi Doblo . U verziji Cargo Maxi 1.4 T-Jet Natural Power takođe s motorom s pogonom na CNG što priču o alternativnom pogonu širi na sektor lakih komercijalnih vozila. Model Ducato Furgon 2.3 MultiJET 130ks kao i Fiorino Cargo 1.3 MultiJet 75ks su karike koje zaokružuju priču lakih komercijalnih vozila na predstojećem salonu.

 

 Od 2010. godine, kompanija Fiat Automobili Srbija je generalni distributer i uvoznik Fiatovog putničkog programa. Brendovi koji se nalaze pod okriljem FAS-a su: Fiat, Alfa Romeo i Fiat Professional, a od 1. januara 2011. godine FAS je na domaćem tržištu preuzeo pravo uvoza vozila marki Chrysler, Jeep i Dodge.

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Slike


Preuzmite