Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

05 Mar 2019

Jedan grandiozan događaj u Ženevi koji pretpremijerno predstavlja Alfa Romeo, Fiat i Jeep®

FCA Grupacija je izabrala prestižnu scenu u Ženevi kako bi predstavila tri veoma važne svetske pretpremijere za brendove Alfa Romeo, Fiat i Jeep®, u jednom, velikom događaju. Ovo trostruko otkriće će se predstaviti u Agori, simboličnom prostoru idealnom za raskršće puteva koji su oko FCA štanda na sajmu automobila.

Jedan grandiozan događaj u Ženevi koji pretpremijerno  predstavlja Alfa Romeo, Fiat i Jeep®

 

  • Danas će FCA Grupacija podeliti svoju viziju mobilnosti i budućnosti sa medijima
  • Trostruko otkriće će se održati u novom okruženju, sa simboličnim nazivom Agorà, na Salonu automobila u Ženevi
  • Grandiozan događaj će moći uživo da se prati od 10:45 časova na sledećoj veb adresi link.

FCA Grupacija je izabrala prestižnu scenu u Ženevi kako bi predstavila tri veoma važne svetske pretpremijere za brendove  Alfa Romeo, Fiat i Jeep®,  u jednom,  velikom događaju. Ovo trostruko otkriće  će se predstaviti u  Agori,  simboličnom prostoru idealnom za raskršće puteva koji su oko FCA štanda na sajmu automobila.

Ovaj novi prostor je stvoren iz ideje podele i učestvovanja, kao što je to bio glavni trg u antičkoj Grčkoj pod imenom  polis,  samo srce svake aktivnosti , gde je sloboda mišljenja bila deo svakodnevnog života.

Na isti način nova Agorà  postavka u Ženevi danas je simbolična lokacija odabrana od strane FCA Grupacije kako bi se izrazila vizija mobilnosti u bliskoj bufućnosti, uz podršku jedinstvenog, ljudskog i tehnološkog nasleđa.

Suštinski otvoren prostor biće okružen podignutim komfornim štandom koji obezbeđuje posetiocima privilegovani pogled na pretrpemijere FCA brendova. Štaviše, verni ideji da je prostor mesto koje treba iskusiti i podeliti sa ostalima, FCA Grupacija će svim obezbediti uživo, virtualni pristup  Agori  tokom prezentacije internacionalnim medijima: počev od 10.45 časova na veb stranici link.

 

 

Ostali sadržaji

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA