Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

25 Apr 2014

Fiat 500L i ove godine meri vreme maratoncima

Fiat 500L zvanično vozilo 27. Beogradskog maratona

Fiat 500L i ove godine meri vreme maratoncima

S ponosom stvoren u Srbiji, Fiat 500L je i ove godine zvanično vozilo 27. SuisseGas Beogradskog maratona. Fiat 500L biće prisutan na samoj trci koja se održava u nedelju, 27. aprila 2014.u Beogradu u vidu tehničke podrške, u saradnji s ovlašćenim dilerom, Auto Kućom “Kole” iz Zemuna. Kompanija Fiat Automobili Srbija je izabrala po drugi put zaredom da podrži Beogradski maraton i to nije slučajno. Kao što je lajtmotiv modela 500L da je „Proudly made in Serbia“, tako je Beogradski maraton manifestacija koja s ponosom šalje poruku i lepu sliku Srbije u svet.

Koncept gradskog automobila 500L najčešći je izbor za veliki broj mladih porodica, jer u sebi objedinjuje naizgled nespojive karakteristike: kompaktnu spoljašnost jednog automobila B klase sa prostranim putničkim odeljkom i punom opremom tipičnom za C klasu automobila. Sve ovo dolazi u bogatom paketu za jedan gradski automobil i dodatnom vrednošću legendarnog italijanskog dizajna.

Svi posetioci maratona koji budu posetili zvanični info pult kompanije FAS na Terazijama na kome će biti izložen i model 500L imaće prilku da dobiju poklon vaučere za besplatnu registraciju automobila. Naime, svako ko se odluči da postane vlasnik Fiat 500L i pritom kupovinu izvrši u AK Kole u Zemunu, dobiće registraciju vozila gratis. Ova ponuda će važiti počev od maratona do kraja meseca.

Beogradski maraton je najveća i najmasovnija sportska manifestacija u našoj zemlji i kao takva je, odlukom Skupštine grada Beograda, proglašena za događaj od posebnog značaja za grad Beograd. Beogradski maraton u sebi sadrži trku zadovoljstva na 5 km, polumaraton i maraton. Po mnogim ocenama to je najveći sportski i promotivni događaj koji se tradicionalno održava u našoj zemlji. Kao jedinstvena celina, Dečiji maraton i Beogradski maraton, početkom svakog proleća, privlače veliki deo domaće medijske pažnje.

Ostali sadržaji

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA