08 Mart 2017

Fiat 500 zahvaljuje se svim ženama

Brend Fiat legendarnim modelom 500 obeležava Međunarodni dan žena, kako bi se zahvalio ženama čiji su izumi i otkrića utrli put bezbednijoj i udobnijoj mobilnosti. Video snimak, koji će biti emitovan na Facebook stranici Fiat 500 kao i na YouTube kanalu Fiat Italy, 8. marta, posvećen je svim ženama.

Uobičajeno je ženama poželeti sve najlepše na Međunarodni dan žena, međutim, ove godine, Fiat se opredelio za drugačiji pristup. Video koji prikazuje model 500 bez svih inovacija koje su plod ženske genijalnosti, kreiran je u saradnji sa agencijom Leo Burnett Italia i emitovaće se uživo na Facebook stranici Fiat 500, kao i na zvaničnom YouTube kanalu Fiat Italy https://youtu.be/vDDfNnRXrsM. Ovaj video rad je posebno kreiran da bi prikazao odnos  između žena i motora i odaje priznanje značajnom tehničkom doprinosu upravo od strane žena.

Vožnja bi bila nemoguća bez goriva, a ono je čistije i bezbednije zahvaljujući otkriću mineralnih katalizatora američke hemičarke Edit Flanigen. Sistem za grejanje je takođe izumela žena, a danas možemo sa sigurnošću da se uputimo ka željenom odredištu zahvaljujući glumici i pronalazaču Hedi Lamar, čije studije su bile od ključnog  značaja za usavršavanje GPS-a.

Ove žene su učinile automobile praktičnim, bezbednim i udobnim, iz kog razloga je Fiat odlučio da ove godine, 8. marta, poželi sve najbolje svim ženama i da se zahvali onima koje su naše automobile učinile onakvima kakvi su danas.

Kompanija FCA Srbija generalni je distributer i uvoznik poznatih automobilskih brendova
FIAT, Alfa Romeo, FIAT Professional, Jeep i Abarth.

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Slike


Preuzmite