25 Mart 2015

500 dana do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016

Beograd, 24. Mart 2015. - Olimpijci Srbije, kajakašice Nikolina i Olivera Moldovan, rvači Davor Štefanek i Aleksandar Maksimović, vaterpolista Viktor Rašović i džudista Aleksandar Kukolj, zajedno su sa potpredsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Žarkom Paspaljem, obišli štand kompanije FCA Srbija na 52. Međunarodnom salonu automobila i tako simbolično obeležili 500 dana do otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016.

Na štandu FCA Srbija, ispred kompanije olimpijce je dočekao i pozdravio Dijego Velini, direktor poslovnog razvoja i korporativnih poslova koji je tom prilikom izjavio da je kompanije FCA Srbija ponosan sponzor olimpijaca i da se raduje njihovim budućim uspesima i nada se da će srpski sportisti osvojiti zlato a samim tim i model Fiat 500L. Olimpijci su se na štandu FCA Srbija družili sa okupljenim posetiocima i novinarima i upoznali ih sa tokom priprema za važna takmičenja koja ih očekuju u ovoj predolimpijskoj godini.

Automobil FIAT 500L je zvanično vozilo olimpijskog tima Srbije i ujedno nagrada za osvojeno zlato u Riju. Sportisti koji na Olimpijskim igrama u Riju osvoje zlatnu medalju, od kompanije FCA Srbija će na poklon dobiti upravo ovaj model automobila, a timovi koji dođu do zlatnog olimpijskog odličja osvojiće takođe model 500L koji će kompanija FCA Srbija pokloniti njihovom savezu.

 
Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) osnovana je 2008. godine, kao partnerski projekat italijanske kompanije FIAT Group Automobiles (FGA) sa Vladom Republike Srbije, pri čemu FIAT poseduje 67, a Republika Srbija preostalih 33 odsto vlasništva. Globalnim spajanjem FIAT-a i Chryslera, grupa nosi naziv FIAT Chrysler Automobiles (FCA), pa je i kompanija u Kragujevcu promenila naziv u FCA Srbija d.o.o. Kragujevac. Sa preko 3.000 zaposlenih, FCA Srbija d.o.o. danas predstavlja poželjnog poslodavca, društveno odgovornu kompaniju, aktivnog investitora u Srbiji i vodećeg srpskog izvoznika. FCA Srbija d.o.o.  je takođe generalni distributer i uvoznik poznatih automobilskih brendova FIAT, Alfa Romeo, FIAT Professional, Jeep i Abarth.

 

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Slike


Preuzmite