29
OCT
2018

Novi FIAT 500 Collezione na modnoj pisti u Milanu

Predstavljanje novog modela FIAT 500 Collezione, specijalne serije FIAT-a inspirisane jesenim tonovima, sa novim i neočekivanim kombinacijama boja i materijala, održano je sinoć u robnoj kući Rinascente u Milanu.

19
SEP
2018

Novi 500L S-Design, sportski osećaj za mlade porodice

Urbani sportski duh i upečatljiv stil. Stiže FIAT 500L S-Design, novo specijalno izdanje koje istražuje novi način kako da automobil bude „kul i sposoban" i dopunjuje porodicu S-Design, nudeći ekskluzivnost, dinamičnost i karakter koji privlače pažnju već na prvi pogled.

04
SEP
2018

Spektakularan debi novog modela FIAT 500X i zvanično predstavl...

Novi 500X se trenutno predstavlja internacionalnim predstavnicima medija na fascinantnoj lokaciji National Museum of Cinema (Nacionalni Muzej filma), koji se nalazi u Mole Antonelliana u Torinu od 2000.g. To je veoma poseban događaj koji je naglašen novim 500X logotipom koji se projektuje noću na spomeniku koji dominira gradskim pejzažem preko jednog ve...

27
AVG
2018

Novi FIAT 500X – povratak u budućnost sa novim FireFly m...

FIAT 500X, italijanski krosover, unapređen je kako iznutra tako i spolja, sa novim izgledom i tehnologijom koji će da zadovolje potrebe modernih vozača u ovom brzo rastućem segmentu, u kome je 500X već lider u Italiji i Evropi, gde se snažno pozicionirao kao jedan od pet najprodavanijih modela u svom segmentu od 2016. godine.

05
JUL
2018

Ekskluzivna serija FIAT 500 Spiaggina ’58 je specijaln...

Leto 1958. godine. Lagan povetarac duva na obali ostrva Kapri, milujući trupove luksuznih jahti usidrenih u luci. Na keju, ekskluzivni 500 Jolly, poznatiji kao Spiaggina, čeka svoje slavne goste za putovanje u blistavi noćni „dolče" život.
Preuzmi

27
JUN
2018

Trista šezdeset i pet modela Panda je poželelo dobrodošlicu ...

24. juna održan je drugi skup „Panda u Pandinu" (Panda a Pandino). U pitanju je međunarodno okupljanje vlasnika modela Panda iz cele Evrope - iz Nemačke, Belgije, Španije, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva i Austrije. Ukratko, postoji automobil Panda za svakoga i za svaki dan, za sve nacionalnosti i za sve starosne grupe, i njih 365 se susrelo u Pa...

19
JUN
2018

Panda Waze: Najdruštveniji gradski automobil ikada napravlje...

Kada se spoje najpopularniji model iz porodice Fiat i najdruštveniji navigacioni sistem na svetu, rezultat je Panda Waze - tehnološki dragulj koji nastavlja misiju ovog modela: da donosi najpametnija rešenja, pojednostavi i unapredi život za volanom, dok je u isto vreme pristupačan svima.

25
MAJ
2018

Evropska modna turneja novog modela FIAT 500 Collezione zavr...

Poslednja etapa Evropske modne turneje koja je odvela novi 500 Collezione u velike gradove – od Milana i Londona do Berlina, Pariza i Madrida, svetskih prestonica mode, stila i umetnosti – završena je juče. Model 500 Collezione – u dve karoserijske verzije, hečbek i kabriolet – pozirao je na ovim modnim pistama. To je najnoviji...

14
MAJ
2018

Proizveden dvomilioniti primerak modela FIAT 500

Dvomilioniti primerak modela FIAT 500 proizveden je u fabrici u Tihom u Poljskoj.
Legendarni FIAT prodaje se u više od 100 zemalja širom sveta uz 80% prodaje zabeležene van granica Italije, što ga čini narasprostranjenijim modelom kompanije Fiat na svetu.
Model 500 je vodeći model na tržištima devet evropskih zemalja, a nalazi se među prva tri u još sed...

05
MAR
2018

Ikona nastavlja svoju evoluciju: Novi Fiat 500 Collezione pr...

U prestižnom okruženju Međunarodnog sajma motornih vozila u Ženevi, svetla će biti uperena u novi model Fiat 500 Collezione specijalne serije. Ovaj automobil predstavlja još jedno odavanje počasti ikoni brenda Fiat nakon ograničenih serija koje su proslavile njen šezdeseti rođendan prošle godine.

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Sve marke


oct
sept
aug
jul
jun
may
apr
mar
feb
jan
dec
nov
2017
2016
2015
RANIJIH GODINA »