30
MAJ
2019

Stalna evolucija brenda Jeep®

Prelep pejzaž jezera Garda, blizu zamka Lonato, upravo je bilo poprište ekskluzivne prezentacije novog plug-in hibridnog električnog modela Jeep® Renegade.
Preuzmi

06
MAJ
2019

Jeep® Grand Cherokee Trackhawk je na Bajkalskom jezeru ...

Na tradicionalnom godišnjem događaju pod imenom „Dani brzine" (2019 Speed Days) u okviru Bajkalskog festivala auto-moto sporta na ledu koji se održava u Rusiji, Jeep® Grand Cherokee Trackhawk je postavio brzinski rekord u vožnji na ledu u kategoriji terenskih vozila.


22
APR
2019

Jeep® i Juventus zajedno proslavili osvajanje sezone 20...

Fudbalski tim sa znakom brenda Jeep® na dresovima oborio je sopstveni rekord, osvojivši italijansko prvenstvo osmi put zaredom, pet dana pre završetka sezone

18
APR
2019

Jeep® Camp 2019. biće domaćin evropske premijere novog mode...

Brend Jeep® otkrio je mesto gde će se održati Jeep Camp 2019, najvažniji događaj za sve vlasnike i ljubitelje Jeep-a, koji će se održati u Italiji, u poznatom gradu San Martino di Castrozza (TN) od 12. do 14. jula.

05
MAR
2019

„E-volucija brenda Jeep®“ prikazana u Žene...

Brend Jeep® nastavlja da oduševljava publiku na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi.

05
MAR
2019

Jedan grandiozan događaj u Ženevi koji pretpremijerno predstav...

FCA Grupacija je izabrala prestižnu scenu u Ženevi kako bi predstavila tri veoma važne svetske pretpremijere za brendove Alfa Romeo, Fiat i Jeep®, u jednom, velikom događaju. Ovo trostruko otkriće će se predstaviti u Agori, simboličnom prostoru idealnom za raskršće puteva koji su oko FCA štanda na sajmu automobila.

25
FEB
2019

Brend Jeep® na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2019...

Na 89. Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, brend Jeep® će pokazati kolekciju svojih glavnih novih proizvoda. U pogledu prodaje, 2018. bila je najbolja godina do sada za brend Jeep u Evropi, uz rekordne rezultate na mnogim tržištima širom kontinenta, uključujući Italiju, Nemačku, Španiju, Francusku, Belgiju, Poljsku, Švajcarsku, Holandiju i Portugal. ...

14
SEP
2018

Jeep® Cherokee: 44 godine jedinstvenih modela u automo...

Ne postoji mnogo imena u istoriji brenda Jeep® koja su značajnija ili bude više emocija od modela Cherokee. To je ime koje predstavlja 44 godina dugu istoriju i skoro četiri miliona vozila prodatih širom sveta.

06
SEP
2018

Novi Jeep® Cherokee

Bogato nasleđe, napredna tehnologija, kvalitetna izrada i vrhunski dizajn ujedinjeni su kako bi nastao novi Jeep® Cherokee – korak dalje u evoluciji najboljeg terenca srednje klase koji podjednako dobro ispunjava zahteve modernog života u gradu kao što se nosi sa avanturama van utabanih staza.

04
SEP
2018

Jeep® i Harley-Davidson® zajedno na 21. European ...

Petu godinu zaredom brend Jeep® biće jedan od sponzora 21. Evropske motociklističke nedelje (European Bike Week) - najvećeg motociklističkog događaja u Evropi i najvećeg okupljanja ljubitelja Harley-Davidson Brenda. Ovaj događaj održaće se oko prelepog jezera Faak u austrijskim Alpima od 4. do 9. septembra.

Najnoviji video snimci

Napredna pretraga

Traži...

Od
Do
Traži

Sve marke


may
apr
mar
feb
jan
dec
nov
oct
sept
aug
jul
jun
2018
2017
2016
RANIJIH GODINA »